Mainosmies suunnitteli ja toteutti Lempäälään Gumifa Groupin uudet tilat, joissa toimii sekä Gumifa Group, OSS huollonhallinnan ja rengas.infon esittelytilat sekä Viadatum Oy. “Uudet tilamme ovat todella monipuoliset. Esimerkiksi nyt asiakkaillamme on mahdollisuus kokea OSS huollonhallinnan toimivuus ja sen hyöty asiakasyritykselle uudessa esittelytilassamme. Tästä on sekä meille että asiakkaillemme valtava etu. Mainosmies on tilaa suunnitellessaan ymmärtänyt yrityksemme tavoitteet ja asiakkaidemme tarpeet erinomaisesti. Näissä tiloissa on hyvä lähteä viemään yritystämme täysin uudelle levelille.”, kertoo Ville Käpylä Gumifa Groupin toimitusjohtaja.

Alakerrassa sijaitsee suuri esittelytila, missä asiakkaat voivat tutustua niin OSS huollonhallintaan kuin tutustua rengas.infon näyttelytilaan. Yläkerrassa on Gumifa Groupin työ- ja neuvotteluhuone sekä Viadatumin että OSS huollonhallinnan tilat. Ylhäältä löytyy myös henkilökunnan keittiö- ja oleskelutila. “Ei paljon paremmin olisi voinut mennä. Viadatumin tilat ovat käytännölliset ja tehokkaat. Täällä voimme viedä liiketoimintaamme ihan uuteen suuntaan.” sanoo Viadatumin toimitusjohtaja Elina Lindholm.

Etuseinä haluttiin tuoda korostetusti esille, tämä saatiin tehtyä niin, että jokainen rengasmerkki tehtiin omana kohologonaan. Näin saatiin tehokas 3D-efekti koko seinän alueella. Gumifa Groupin logo toteutettiin niin, että asiakkaat näkevät heti kenen tilasta on kyse. Esittelytilan sisälle on tuotu isolle seinäpinnalle huollonhallintajärjestelmä kaikkinensa, jotta sen voi kerralla nähdä kokonaisuudessaan. Tämä koko seinän kokoinen verho peittää taakseen mm. sähkökaapin, joten verho toimii samalla myös näköesteenä. Vastakkainen seinä on levytetty lattiasta kattoon huollonhallinnan informaatiolla. Aiemmin on jo tehty rengas.infolle infonäyttöteline, mikä kiinnitetään renkaaseen. Nämä infonäytöt kruunaavat käytännöllisyydellään esittelytilan kokonaisuuden.