Pitkäaikainen yhteistyö Gumifa Groupin kanssa sai uuden aluevaltauksen kun Mustastore.com – rengasverkkoakauppa aukesi. Verkkokauppa myy renkaita eri kalustoon mm. kuorma-auton renkaat, traktorin renkaat ja pienkonerenkaat mm. mönkijöihin ja ajoleikkureihin.

Annoimme konsultaatiota ulkoasuun, markinointiin ja brändin rakentamiseen. Yksi tärkeimmistä asioista sivuilla oli saada selkeä, myyvä ja toimiva ulkoasu, ja selkeä hakukone kuorma-auton renkaille. Kuorma-auton renkaita valittaessa asiakkaan tulee helposti löytää juuri oikeaan käyttötarkoitukseen soveltuva rengas asiakkaan tarpeisiiinsa ja tässä onnistuimme hienosti.

Yhteistyömme Mainosmiehen kanssa on ollut synergista ja tuottavaa. Liiketoimintamme tukevat hyvin toisiaan ja tulemme varmasti jatkossakin tuottamaan monta yhteistä projektia. – Ville Käpylä, toimitusjohtaja, Gumifa Group

Verkkokaupan lisäksi suunnittelimme messuilla käytettävän teltan kankaat mittatilauksena Mustastoren väreillä ja brändeillä. Lisäksi olemme toteuttaneet Mustastorelle mainoksia niin verkkokaupan sivuille, facebookkiin kuin printtimainoksiakin.

Kuorma-auton rengas mainos

Mustastoren etusivu